Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 8

By Iomni

Είναι 1:00 π.μ , κάθομαι στον υπολογιστή μου ακούω καταθλιπτική μουσική και γενικά είμαι κάπως.. Τι να έχω άραγε?!!?!?!!?!

Έρωτας φίλοι μου!!!!!!έρωτας!!!!αυτός ο φτερωτός που στοχεύει με τα βέλη του και μας πετυχαίνει στην καρδιά !!!αυτός που την μία είμαστε χαρούμενη κι την άλλη είμαστε έτοιμοι να κόψουμε φλέβα!!! Αυτός που μας κάνει έτοιμους για όλα, να δείξουμε τι πραγματικά είμαστε ,να θυσιάσουμε τα πάντα για το άτομο που αγαπάμε και επίσης αυτός που μας κάνει να φοβόμαστε να εκφραστούμε και να προσπαθήσουμε λόγο ανασφάλειας!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΜΟΥ ΛΕΣ?!?!?!?

Σίγουρα οι περισσότεροι δεν έχουμε σε καλή αντίληψη τον εαυτό μας και φοβόμαστε την αποτυχία και σαφώς να πληγοθούμε ..όμως δεν χρειάζεται ο φόβος αυτός γιατί θα αποδείξουμε ότι μπορούμε να κινήσουμε γη και ουρανό για αυτό το άτομο, θα νιώσουμε καλύτερα και θα μας φύγει ένα βάρος, θα είμαστε πραγματικά ο εαυτός μας, και ακόμα και 1%πιθαμότητα να έχουμε να αποτύχουμε θα τη καταλύσουμε και αυτή(έτσι και αλλιώς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία). Ξέρω ίσως είναι δύσκολο(έτσι κι αλλιώς την ίδια φάση περνάω τώρα) αλλά προσπάθησε για αυτό που αγαπάς ..αξίζει και πίστεψε με κάποτε θα το εκτιμήσει

Έτσι τελειώνω αυτό το κείμενο με 1 φράση και 1 τραγούδι (συμβολικά μιας και πολλές φορές μια φράση ισοδυναμεί με ένα βιβλίο και η μουσική με 1000 εικόνες)

Όταν θες κάτι πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VmQLQfP5lhI&feature=related

1 σχόλιο:

  1. ola okay, alla prep n pw oti diafwnw me tin teleutaia protasi s. eimai terastios opados tou Murfhy's law, pou ipostirizei pws otan theleis kati, olo to simpan sinomwtei gia na Min t katafereis. tlxstn, mexri twra aut simvainei:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή